Trendline caesar kleiklinkers getrommeld uwf 200 x 50 x 65 mm
Trendline caesar kleiklinkers getrommeld uwf 200 x 50 x 65 mm Trendline caesar kleiklinkers getrommeld uwf 200 x 50 x 65 mm

Trendline Caesar Kleiklinkers Getrommeld

50,18 / m²
Levertermijn: 1 week
Product Code: KKCAE

Beschikbare Opties

Artikel Oude prijs Prijs Aantal
Trendline caesar kleiklinkers getrommeld uwf 200 x 50 x 65 mm 50,18
+

Kleisteen is een sedimentair- / afzettingsgesteente die een zekere hoeveelheid water bevat en kan vrij vervormd worden. Klei wordt gebakken bij een temperatuur van 900° waardoor er een onomkeerbaar zeer hard effect bekomen wordt. Zo bekom je de kleisteen die bestand is tegen water en gebruikt wordt als bak- of terrassteen. Kleistenen hebben veel kleurvarianten, dit hangt vast met het minerale inhoudsniveau van de ondergrond. De kleisteen heeft door zijn eenvoud en charme de perfecte uitstraling voor terrassen of opritten.

Getrommelde kleiklinkers Caesar zijn geproduceerd met Westerwaldklei. Hierbij zijn minerale pigmenten aan toegevoegd, dat mee de kleur van de steen bepaalt. Deze kleistenen werden draadgesneden uit een volle kleistreng, wat de steen een glad uiterlijk geeft. Daarna werd de steen oxiderend gebakken op een temperatuur van maar liefst 1125°C. De uiteindelijke kleur gaat van bruingrijs tot donkergrijs en zwart en de nuancering is beperkt. Doordat de steen getrommeld is beschikt deze over een verouderd uiterlijk waardoor ze er uitzien als recuperatieklinkers.

De Caesar staat bekend voor zijn grijze en donkergrijze schakeringen doorheen de klinker. Deze kleiklinker past perfect bij moderne en strakke woningen. Caesar brengt met zijn eigen karakter een warme sfeer bij aan verschillende stijlen.

Deze kleiklinker is uitermate geschikt voor de verwerking in vloeren, opritten en terrassen.

Totaalbedrag van uw bestelling incl. BTW Prijs Transport Levertermijn
Bestellingen tot € 600,- 89,00 1 week
Bestellingen van 600,- tot € 1200,- 59,00 1 week
Bestellingen van 1200,- tot € 1800,- 39,00 1 week
Bestellingen groter dan € 1800,- Gratis 1 week
Timo, uw EXZO expert

EXZO specialist

Timo

Heeft u een vraag over Trendline caesar kleiklinkers getrommeld uwf 200 x 50 x 65 mm?

Voordelen

  • lorem

Nadelen

  • lorem

Bestelhulp

lorem

lorem

Bijbehorende producten

42,35

ALU Klinkerdeksels Inbouwhoogte 6 cm

Putdeksels in aluminiumlegering zijn geur- en waterdicht. De vloerluiken beschikken over een dubbele dichting wat zorgt voor een absolute dekking. Er is een dichting voorzien op de bodem alsook...

Meer informatie »