Massaranduba terrasplank fsc 145 cm breed
Massaranduba terrasplank fsc 145 cm breed Massaranduba terrasplank fsc 145 cm breed

Massaranduba Terrasplank FSC 145 cm breed

€ 69,95
Levertermijn: 1 - 2 weken
Product Code: terhh3

Beschikbare Opties

Artikel Prijs Oude prijs Aantal
Massaranduba terrasplank fsc 145 cm breed € 69,95
+
Terrasplank massaranduba FSC 25 mm dik x 145 mm breed - per lopende meter € 10,65
+

Deze tropische hardhouten terrasplank in massaranduba bezitten een ecologisch, maar ook stabiel en vormvast karakter. Daarom is deze FSC- gekeurde terrasplank in massaranduba met een dikte van 25 mm en een breedte van 145 mm een echte topper als vlonderplank.
Onze nieuwe vlonderplank in massaranduba is de oplossing vanwege zijn stabiliteit en vormvastheid, maar ook vanwege zijn uiterlijke kenmerken. Deze hardhouten terrasplanken bezitten op esthetisch gebied een gelijkmatige kleur zonder opvallende houttekeningen. Perfect dus voor wie een strak en modern effect wenst voor zijn tuinomgeving! De dikte van 25 mm verklaart een lichte meerprijs, maar zorgt tegelijkertijd ook voor een hogere sterkte van het hout. Uiteindelijk zijn ze op het gebied van prijs-kwaliteit fantastisch. Je kan deze vlonderplanken perfect bevestigen aan de onderstructuur met behulp van vijzen. Je kan de plank op twee manieren plaatsen: ofwel met de vlakke, ofwel met de geribbelde zijde naar de bovenkant gericht. En misschien wel nog een belangrijke troef van deze massarandubaplank, is zijn FSC-keurmerk. Hierdoor wordt het hout gekenmerkt door verantwoord bosbeheer.
Conclusie, deze terrasplank is een echte aanrader om talloze redenen. De lengtes zijn beschikbaar tussen de 2 en 5 meter. De exacte lengte die het dichtst aanleunt bij jouw aanvraag is afhankelijk van de maten van het moment.

Totaalbedrag van uw bestelling incl. BTW Prijs Transport Levertermijn
Bestellingen tot € 600,- 89,00 1 - 2 weken
Bestellingen van 600,- tot € 1200,- 59,00 1 - 2 weken
Bestellingen van 1200,- tot € 1800,- 39,00 1 - 2 weken
Bestellingen groter dan € 1800,- Gratis 1 - 2 weken
Timo, uw EXZO expert

EXZO specialist

Timo

Heeft u een vraag over Massaranduba terrasplank fsc 145 cm breed?

Voordelen

  • lorem

Nadelen

  • lorem

Bestelhulp

lorem

lorem