Onze aanbod in Overige

Overige artikelen

Overige

Je kan met je tuin alle kanten op. Daarom proberen wij jou naast een knap terras of een strakke gevelbekleding ook nog te voorzien van extraatjes om het genieten extra zalig te maken. Daarom zorgen wij voor de hoogste kwaliteit aan sauna’s, kiosken, campings, hottubs en zonnezeilen. Laat het plezier maar komen!

Sauna

Onze prachtige houten sauna’s zijn een echte lust voor het oog, zowel in een ovalen vorm als barrel. Hun unieke vorm in combinatie met het onbehandeld vurenhout of thermowood zorgt er meteen voor dat je je meteen Scandinavië waant. En dat is niet alles, want de zweethutten zijn dan ook nog eens beschikbaar in diverse afmetingen. Genieten doe

Kiosk

Charmant en ontzettend praktisch, dat is waar onze kioskjes voor gekend staan. De marktkraampjes zijn heel gelijkaardig aan elkaar, maar tegelijkertijd ook heel verschillend. Hoezo? In de eerste plaats is er het verschil in houtsoort. De Basic is opgemaakt in geïmpregneerd grenen, de Modern en Standaard in onbehandeld Scandinavisch vurenhout. Daarnaast is er ook het onderscheid in uitzicht. Zo bestaat er naast beide standaardmodellen ook een moderne variant. Het moderne marktkraampje is aan de bovenzijde voorzien van raampjes. Hierdoor kan het zonlicht volledig naar binnen. Tot slot is deze kiosk iets kleiner dan de andere twee kraampjes. Perfect voor bij de jeugdbeweging, of op de kerstmarkt!

Camping

Een camping staat voor heerlijk genieten tijdens de zomermaanden. Je vindt ze bij ons ook in verschillende vormen, formaten en houtsoorten. Wat betreft de modellen, bieden wij onze wagens aan in een ovalen versie, en barrel, een pod en tot slot als zigeunerwagen. Onze ovalen camping is beschikbaar in thermowood, grenenhout dat dankzij zijn thermische behandeling een serieuze opwaardering heeft verkregen qua levensduur en stabiliteit. Alle andere constructies zijn beschikbaar in onbehandeld vurenhout

Hottub

Onze hottubs zijn gemaakt uit thermowood of onbehandeld vuren.

Zonnezeil

Beschutting nodig die gemakkelijk op te zetten en af te breken valt? Onze driehoekige of vierkante zonnezeilen in zilvergrijs of zandbeige zijn een schot in de roos dankzij hun effectiviteit, maar ook vanwege hun gebruiksgemak.

Heb je nog verder vragen omtrent het opleuken van je tuinomgeving met een van deze fijne extra’s voor je tuin? Neem dan snel contact met ons op!