Onze aanbod in Overkapping

Overkapping artikelen

Overkapping

Stel je voor: heerlijk relaxen in een loungeset onder je overkapping en genieten van je drankje tijdens warme dagen. Klinkt als muziek in de oren, toch? Zo’n overdekte zitplaats zorgt meteen voor de nodige feestjes. We bieden je zowel een overkapping aan in geschaafd, geïmpregneerd Noord-Zweeds vuren als overkapping in ongeschaafd, onbehandeld en geschaafd, onbehandeld lariks of douglas aan.

Aandachtspunt

Let op: vers gezaagd of ongedroogd betekent dat het hout nadien opnieuw droogt. Daardoor kunnen er droogtescheuren ontstaan. Let wel: dit beïnvloedt de sterkte en kwaliteit van het lariks of douglas niet.

Bouwpakket

De overkappingen leveren wij als bouwpakket. Je moet ze met andere woorden dus zelf in elkaar steken. Maar laat je niet afschrikken want voor de doorsnee doe-het-zelver is deze klus een fluitje van een cent. Dit bouwpakket bevat dan ook alle nodige materialen zoals bevestigingsmaterialen, roofing en een montagehandleiding. De standaard doe-het-zelf buitenverblijven met plat dak en kapschuur model worden als bouwpakket tot bij jou thuis geleverd met:
- materiaallijst met standaard lengtes die je zelf op maat zaagt
- opbouwbeschrijving
- schroevenpakket

Wens je meer info over deze producten of hoe je ze moet plaatsen? Wij bieden jou alvast via mail en telefoon de beste opties aan.