Onze aanbod in Prieel

Prieel artikelen

Prieel

Een charmant prieeltje plaatsen? Wij bieden jou een breed gamma aan priëlen in onbehandeld lariks (douglas), onbehandeld vuren, en geïmpregneerd grenen. Elke houtsoort staat gekend om zijn kwaliteiten en minpunten, maar ultieme stevigheid is steeds van toepassing! Verder bevelen we steeds aan om onbehandeld hout een behandeling te bezorgen (beits, olie, impregneren...) om ook een perfecte duurzaamheid te verzekeren.

Zoveel mogelijkheden

Onze priëlen zijn verschillend op vele manieren. Zo bieden we priëlen aan met plat dak, zadeldak, wolfsdak... De dakbedekking zit quasi altijd in de prijs waardoor je een volledig pakket ontvangt. We voorzien enerzijds kleine bijgebouwen aan die je tuin het extraatje bezorgen en die bescherming bieden tegen de hitte op zomerdagen. Anderzijds zijn er ook de grote varianten die heel jouw familie schutting bieden tegen weersinvloeden.

Tip: het is mogelijk om de wanden ook voorzien van een bekleding naar voorkeur. Zo verkrijg je een halfdichte constructie.

Wens je nog meer informatie over dit product, of heb je moeite met de plaatsing van het prieeltje? Wij staan je steeds te woord via mail of telefoon.