Thermo ayous

Promotie
€ 230,95  € 209,95 / scherm

Thermo Ayous plankenscherm 20 mm

Kenmerken Deze tuinschermen in thermo ayous bestaan uit planken uit thermisch behandeld hout. Door de zachthoutsoort ayous te behandelen met hitte en stoom kunnen we de duurzaamheid verhogen...

Meer informatie »

Thermowood ayous voor de ideale schutting


Moe van telkens je buren in hun tuin te zien zonnen? Wil je iets meer privacy in jouw tuin maar toch een stijlvolle en duurzame oplossing? Dan zijn deze tuinschermen in thermo ayous het perfecte materiaal voor jou!

Waarom zou ik kiezen voor thermo ayous?


Een tuinafsluiting in thermowood ayous heeft verschillende voordelen. Door de thermische behandeling die het hout heeft ondergaan, krijgen we een uitermate duurzame en stevige tuinafsluiting. Het is gemakkelijk te plaatsen door het lichte gewicht en het tand en groef systeem en het is ook een goedkoper alternatief voor tropische hardhoutsoorten.

Nog een voordeel van thermo ayous? Je kent dit hout ook van de binnenkant van een sauna! Het neemt weinig warmte op, waardoor ook in de stomende saunaruimte de wanden lekker zacht en koel aanvoelen. Ook op hete zomerdagen kan je dus verkoeling zoeken bij jouw tuinwand.

Hoe gebruik ik deze planchetten?


Deze thermowood ayous planken zijn voorzien van een tand bovenaan en een groef onderaan. Het is dankzij dit tand en groefsysteem dat de planken mooi in elkaar schuiven en een gesloten gevelbekleding creëren zonder voegen. Hout zet ook van nature uit en krimpt in wanneer het in contact komt met hitte en vocht. Doordat de planken echter in elkaar geschoven zitten, krijg je geen spleten in je tuinwand en krijgen pottenkijkers geen kans.

Er zijn ook twee verschillende profielen waar je tussen kan kiezen, afhankelijk van jouw gewenste uitstraling. De vlakke planchetten geven een strakke en rustige look aan jouw tuinscherm. De voegen tussen alle planchetten zijn ook heel subtiel, waardoor het lijkt alsof jouw tuinwand bestaat uit een grote plank. Daarnaast kan je ook nog kiezen voor een rib profiel. Hierdoor zijn er duidelijkere voegen in de wand en lijkt het alsof de schutting is gemaakt uit verschillende, individuele plankjes. Welk lijnenspel kies jij?

Je kan deze planchetten zowel horizontaal als verticaal monteren. Benieuwd naar deze verschillende uitstralingen? Bekijk de handleidingen van Timmeren met Timo en ga meteen aan de slag!
Promotie
230,95  209,95 / scherm

Thermo Ayous plankenscherm 20 mm

Kenmerken Deze tuinschermen in thermo ayous bestaan uit planken uit thermisch behandeld hout. Door de zachthoutsoort ayous te behandelen met hitte en stoom kunnen we de duurzaamheid verhogen...

Meer informatie »
10642,