Poorten

Een poort als pronkstuk van jouw exterieur

Poorten zijn de visitekaartjes van een woning, weide of tuinomgeving. Het is de toegangspoort die de mensen uitnodigt om je domein te betreden. Daarom proberen wij jou een ruim, maar hoogkwalitatief aanbod aan te bieden, specifiek voor de stijl die je wenst. Denk maar aan toegangspoorten, weidepoorten, (tuin)deuren, klaphekjes of slagbomen... Onze materialen zijn geschikt voor langdurig gebruik, waardoor je niet snel in een nieuwe poort zal moeten investeren. Met onze vakkenis zorgen wij er alvast voor dat jij de beste keuze maakt!

Toegangspoorten

Bij het gros van onze poorten is maatwerk mogelijk, waarbij je de hoogte en breedte zelf kan kiezen. Wij bieden een ruim assortiment aan poorten aan, waarbij eik, tropisch hardhout, geïmpregneerd grenen, metaal of hout én metaal tot de keuzemogelijkheden behoren. Elke poort wordt met precisie vervaardigd, of het er nu eentje is in padoek, afromosia, iroko of lariks.

Schuifpoorten

Tot onze topproducten behoren onze schuifpoorten in padoek en iroko, waarbij eveneens maatwerk tot de mogelijkheden behoort. Wens je de poort graag af te werken met zuilen? Geen enkel probleem! Dit kunnen wij voorzien, net als de volledige automatisatie van de poort. Wij berekenen de totaalprijs voor jou.

Weidepoorten

Een weidepoort kan zowel in een landelijke als tropische houtsoort. Beiden hebben elk een andere uitstraling, maar zijn uiterst kwalitatief. Binnen de categorie van de Europese houtsoorten behoren eik, geïmpregneerd grenen, kastanje en lariks (douglas) tot de meest courante oplossingen om tot de Engelse stijl te komen. Je kan ook kiezen voor een Engelse boogpoort, die ook perfect dienst kan doen als toegangspoort. Stuk voor stuk worden onze weidepoorten gemaakt om een lange levensduur na te streven. Kwaliteit en duurzaamheid ten top!

Tuindeur

Niet alleen de poorten van groot formaat bevinden zich in ons assortiment, maar evengoed de tuindeurtjes. Opnieuw bieden wij binnen deze categorie een hele waaier aan materialen aan die stuk voor stuk hoogwaardig én prijsvriendelijk zijn: met gevlochten hazelaartakken, houtcomposiet, afromosia, geïmpregneerd grenen, tropisch hardhout, eik, kastanje… Ben je niet overtuigd van de mogelijkheden? Dan kan je er zelf voor kiezen om zelf je tuindeur te maken met een van onze poortkaders, die we aanbieden in eik, tropisch hardhout, en metaal. In combinatie met onze planken in eender welke houtsoort maak je zelf de deur van je dromen.
Eens praten over de verschillende opties? Wij helpen jou met alle plezier verder! Aarzel niet om ons te contacteren of een bezoekje te brengen aan de showroom.