U kunt bij Toegangspoorten kiezen uit de volgende categorieën

Toegankelijke poorten


“Een toegangspoort zorgt meteen voor de nodige uitstraling in jouw exterieur. Laten we samen uitzoeken welke poort het best bij jouw woonst past.

Als je ganse woonomgeving reeds in een rustieke, landelijke stijl is, dan is het volgens mij het beste om je toegangspoort in diezelfde stijl te doen. Kies daarom voor een poort uit eik, deze houtsoort zal perfect bij de rest van je woning passen. Extra pluspunt is dat dit hout lokaal wordt gekweekt en dus zeer ecologisch is. Kies je liever voor een budgetvriendelijkere oplossing, dan is de lagere prijs van geïmpregneerd grenen jouw beste vriend.

Hetzelfde geldt eigenlijk als jouw woonomgeving een meer modern en strak uitzicht heeft. Dan kies je best voor tropisch hardhout. We bieden de klassiekers padouk en afromosia aan, maar het goedkopere iroko is zeker even kwaliteitsvol.

Wil je echter een uniek resultaat bekomen? Onze poorten in hout en metaal bieden jou de ideale combinatie tussen twee bestendige materialen die perfect tegen een stootje kunnen. Het padoek en het metaal beschikbaar in diverse RAL-kleuren is een schitterende combinatie die ontzettend modern oogt.

De langste levensduur vind je bij een metalen poort. We beschikken over een Jungle model, voor wie dunne spijlen die geschrankt staan verkiest. En ook over de poort Alzebra met horizontale en verticale, bredere lamellen.”

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan Xander of één van zijn collega’s of bezoek onze vestiging in Aalter.