Tuininrichting

Tuindecoratie voor jong en oud

Een tuininrichting voor mens, kind en dier. Klinkt als de gedroomde combinatie, toch? Dankzij ons kan jij je tuin inrichten naar je persoonlijke stijl. Wij bieden jou alle materialen aan om van jouw tuin een plaats te maken waar genieten op de eerste plaats komt. Hiervoor hebben wij de een breed gamma aan afboordingen, speeltuigen, tuinmeubels, dierenverblijven, bloembakken, brievenbussen, bergingen, moestuinbakken, parasols…

Afboordingen

Onze tuinafboordingen zijn beschikbaar in verschillende formaten, materialen en vormen. Kies je voor hout? Dan kan zijn onze rolborders in tropisch hardhout of naaldhout een mogelijkheid. Indien je toch liever voor dwarsliggers kiest, kan je kiezen voor tropisch hardhout, geïmpregneerd eik, onbehandeld eik, geïmpregneerd grenen en recup eik. Is puur natuur meer je ding? Dan kan je kiezen voor onze gevlochten afboordingen in wilg of hazelaar. Een andere manier om je tuin af te boorden, is met kunststof, beton, cortenstaal of tropisch hardhout. Een oever verstevigen? Dan kan je kiezen voor vlechtmatten, opgeklampte schotten of damwanden in azobé of robinia.
Eik dwarsligger onbehandeld

Speeltuigen

Wat is er nu leuker voor de kinderen dan een speeltoestel in de tuin? Wij bieden alvast een waaier aan speelplezier dankzij onze speeltorens, glijbanen, zandbakken, schommels, speelhuisjes, rubbertegels en alle toebehoren. Laat je kroost maar heerlijk ravotten op een zonnige dag, wij zorgen ervoor dat het materiaal bij jou terechtkomt.
Speeltoestel Alex

Tuinmeubelen

Terwijl jouw kinderen heerlijk aan het spelen zijn, kan jij heerlijk relaxen in ons tuinmeubilair. Denk maar aan onze loungesets, barsets, dinnersets, kussenboxen, loveseats, stoelen, picknicktafels en tuinbanken. Kortom, alles wat je nodig hebt om een zondagnamiddag in alle rust en kalmte door te brengen tijdens de zomermaanden!

Meer uitleg nodig over onze producten, of wens je graag een offerte? Contacteer ons en wij doen de rest!