Tuinhaard

Vurige passie in elke stijlvolle tuinhaard


Kennen jullie de Griekse god Prometheus, die het vuur stal van de goden om aan de mens te kunnen geven? Dit vuur is een symbool voor creativiteit en het kunnen van de mens. Maar aan datzelfde vuur kan je je ook verbranden. Zijn naam ‘Prometheus’ betekent dan ook ‘hij die vooruit denkt’ en dus de toekomst plant. Is hij dus niet een beetje de god van de doe-het-zelvers?

Haal het vuur van Prometheus in huis met deze tuinhaarden. Die hemelse warmte tijdens de winter, met een mok warme chocomelk. Of liever marshmallows roosteren boven het vuur? Haal jouw creativiteit boven en wakker de gezelligheid aan.

Welke tuinhaard kies ik het best? Ontdek het gamma!


Welke tuinhaard jij wenst, hangt af van je persoonlijke smaak en hoeveel afscherming je wilt voor kinderen. Met deze tuinhaarden controleer je het vuur beter, zodat het niet zomaar verspreidt in je tuin. Bovendien zijn deze tuinhaarden licht, waardoor je ze gemakkelijk kan verplaatsen in de tuin.

De tuinhaarden geven extra veiligheid. Doordat ze langs de zijkanten afgesloten zijn, blijven kinderen op veilige afstand van het open vuur. Deze stijlvolle tuinhaarden ogen ook zeer modern. Ze zijn ook voorzien van een opslagruimte onder het vuur, waar je al jouw brandhout, lucifers of aanmaakblokjes kwijt kunt en waar ze uit de regen blijven.

Een vuurschaal is de ideale manier om sfeervol te genieten. Met deze schalen lijkt het alsof je kampvuur in de tuin staat. Kies je voor een schaal op een sokkel? Of liever een in de vorm van een ei, waardoor alle warmte jou ten goede komt? Met een drietal houtblokken creëer je al snel een gezellig kampvuur. Deze vuurschalen kan je ook nog uitbreiden met een rooster om lekker te barbecueën. Zo tover je jouw vuurschaal om tot een kooktoestel waar heel de buurt voor komt kijken.

Een industriële toets voor jouw tuin kan met deze vuurkorven uit Cortenstaal. Door de metaallegering is dit materiaal zeer sterk en roestvrij, ondanks de roestige kleur. Het gaat wel acht keer langer mee dan normaal constructiestaal. Zo kan jij nog jaren van die warme gloed genieten. En het metaal is bestand tegen regen en wind, dus je mag ze met een gerust hart buiten laten staan in de winter of bij slecht weer.