Hoe plaats je een Post&Rail paardenomheining?

Timmerman Timo steekt maar al ta graag de handen uit de mouwen voor zijn trouwe boerderijdieren. Vandaag plaatst hij zelf een robinia Post&Rail omheining met twee liggers, om zijn vrienden een veilig plekje te geven. Je zult zien hoe makkelijk het gaat en je kan al snel genieten van een stevige en landelijke weideomheining voor koeien, schapen, paarden, geiten en zo veel meer!

    Tip van Timo

Enkel rechthoeken
Dit soort omheining is enkel geschikt voor vierkante of rechthoekige weides, aangezien de liggers niet buigbaar zijn. Flauwe bochten kan je echter wel maken, maar die zijn iets moeilijker in constructie.
Nog steviger!
Voor extra stevigheid besloten wij om de horizontale liggers ook vast te schroeven aan de palen. Dit is in principe niet nodig, omdat de liggers automatisch stevig vastzitten in de palen. Maar door ze extra vast te schroeven ben je zeker dat ze nergens naartoe zullen gaan.

Timo gebruikte de volgende artikelen

€ 34,90  € 27,85 / lm

Robinia paardenomheining "PostandRail" - gekloven

Kenmerken Een echt landelijke uitstraling voor jouw weide of tuin? Dat zijn deze robinia Post & Rail paardenomheiningen. Al eeuwenlang wordt deze constructie toegepast in oude Engelse kastelen...

Meer informatie »
€ 34,90  € 31,75 / lm

Robinia paardenomheining "PostandRail" - bezaagd

Kenmerken Deze prachtige Post & Rail paardenomheining in robiniahout is de ideale oplossing voor jouw tuin of weide. Dit is een zeer duurzame afsluiting die jouw woning een zeer charmante...

Meer informatie »