Een vijvertuin vol creativiteit | De projecten van Marnix en Ann

Elke tuin heeft wel een eyecatcher: een bepaald element of een zone die meteen in het oog springt. Bij de tuin van Marnix en Ann uit Oedelem is dat duidelijk de vijver. Het is dan ook een van hun favoriete plekjes, want ze zien er enorm veel leven. Samen hebben ze al vele projectjes verwezenlijkt om van hun vijvertuin echt een prachtige plek te maken. Reken maar op hardhouten tuinafsluitingen, uit de hand gelopen vijvers en leuke zithoekjes. Vandaag tonen Marnix en Ann hun prachtige tuin vol ontspanning en bruisend leven.

    Tip van Maarten

Laat alles maar groeien!
Een tuin, dat krijgt pas vorm als een aantal jaren verstrijken. Je moet niet op twee weken tijd een heuse vijvertuin aanleggen, maar ga stap voor stap en breidt je tuin meer en meer uit. Later kan je nog zien wat je wilt vervangen of aanvullen. Zo blijft je tuin altijd boeiend.
Altijd welkom!
Van de verticale staanders tot de bekleding van het dak: het volledige bijgebouw is gemaakt uit hout! Zo is jouw volledige project niet alleen bijzonder stevig en duurzaam, maar ook veelzijdig en kan je ze aankleden hoe je maar wilt. Voeg je een deur toe? Of liever een ander soort bekleding? Het kan allemaal dankzij het hout.