Terrasdragers

€ 2,50 / stuk

Regelbare terrasdragers voor houten terras

Kenmerken Deze terrasdragers dienen als steun voor de onderbalken van je houten terras. Aangezien ze verstelbaar zijn in hoogte, kan je eventuele oneffenheden in de ondergrond opvangen. Je kan...

Meer informatie »

TerrasdragersDeze sterke terrasdragers uit kunststof geven jouw terras de ideale basis. De kunststoffen voetjes houden je houten onderbalken van de grond en garanderen een goede ventilatie. Hiermee zeggen we “nee” tegen schimmels en vochtophoping, en “ja” tegen een duurzaam terras. Bovendien zijn ze individueel verstelbaar naar jouw unieke tuin en kan je een glooiende ondergrond gemakkelijk opvangen.
Je kan de terrasdragers gemakkelijk uitschuiven en aanpassen naar de hoogte van jouw terras. Daarnaast zijn de voetjes voorzien van gaten om de terrasdragers aan de ondergrond te bevestigen.

Deze handige voetjes zijn niet alleen geschikt voor terrassen uit hout, maar ook voor composiet, steen, tegels, metaal en glasvezel.

Hoe gebruik ik de terrasdragers?


Deze terrasdragers zijn gemakkelijk te plaatsen. Op een afgevlakte, stevige ondergrond leg je eerst een worteldoek om onkruid tegen te gaan. Daar leg je de terrasdragers op, met ongeveer vijftig centimeter tussen iedere terrasdrager langs de lange balken. Zorg voor een afstand van 40 centimeter tussen de regels voor een terras uit hout, en 35 centimeter bij composiet. Leg de onderbalken op de terrasdragers en schroef ze aan tot de balken mooi waterpas liggen.

Staat jouw terras op een helling? We willen natuurlijk dat je terras mooi horizontaal loopt. Met deze hellingscorrector is dit een fluitje van een cent en kan je de helling tot 5% corrigeren. Je plaatst ze simpelweg onder de terrasdragers.