Thermowood grenen

€ 41,20 / m2

Thermowood latten Z-profiel met voeg MULTI - 20 x 62/114/136 mm

Kenmerken Deze latten uit thermische houtsoort thermowood hebben een z-profiel. Dat wil zeggen dat ze perfect in elkaar passen door een verbinding in de vorm van de letter Z. Door die...

Meer informatie »
€ 41,20 / m2

Thermowood latten Z-profiel met voeg - 20 x 114 mm

Kenmerken Thermowood is dennenhout dat een thermische behandeling onderging, door middel van hitte en stoom is het 100% stabiel en vormvast gemaakt. Het hout krijgt daardoor een zeer hoge...

Meer informatie »
€ 39,15 / m2

Thermowood latten Z-profiel met voeg - 20 x 136 mm

Kenmerken Door middel van hitte en stoom wordt thermowood 100% stabiel en vormvast, thermowood is dennenhout dat een thermische behandeling onderging. Het hout krijgt daardoor een zeer hoge...

Meer informatie »
€ 45,95 / m2

Thermowood latten Z-profiel met voeg - 20 x 62 mm

Kenmerken De thermische behandeling van deze dennenhouten latten maakt dat deze bekleding behoort tot duurzaamheidsklasse 1 - 2, dit maakt dat het tientallen jaren onderhoudsvrij. Het...

Meer informatie »

Thermowood grenen Z-profielen


Wie wilt er nu geen ecologische gevelbekleding? Met deze thermowood grenen Z-profielen krijg je alle voordelen voor je project, maar ook voor je ecologische voetafdruk. De thermische behandeling vergt geen gevaarlijke, chemische stoffen en het grenenhout komt van Europese bodem. Bovendien zal je heel lang kunnen genieten van deze bijzondere planken aan je gevel. Zo zie je maar, een win-win-win!

Een gesloten gevelbekleding met voegen.


Dankzij de vorm van de planken, krijg je na de plaatsing toch nog de illusie van verschillende planken met open voegen tussen. Toch zijn deze voegen volledig gesloten, waardoor je de achterkant van de gevel niet kan zien en er geen vocht kan binnendringen. Dit verhoogt de duurzaamheid van jouw gevelbekleding enorm!

Hoe kies ik tussen de verschillende modellen thermowood grenen Z-profielen?


Deze thermowood grenen Z-profielen verschillen niet in de dikte, maar wel in de breedte. Met de brede planken geef je jouw gevel een ruimer gevoel. De smallere planken geven daarentegen een drukker gevoel, maar ogen heel modern.

Kan je niet kiezen tussen de verschillende breedtes? Dan bieden we ook pakketten aan waar de verschillende breedtes in zitten. Op die manier kan je een combinatie creëren van de verschillende breedtes en een speels effect bekomen. Laat dus je creativiteit de vrije loop!

Welke uitstraling krijg ik met thermowood grenen Z-profielen?


Met thermowood Z-profielen krijgt jouw gevel een rustieke en landelijke toets. Deze planken hebben namelijk een duidelijke houtnerfstructuur en grote knopen. Ze hebben een warme, aangename houtkleur dankzij de thermische behandeling. Deze kleur zal na verloop van tijd mooi vergrijzen naar een mooie zilveren kleur. De houttekening zal wel jouw project dimensie blijven geven.

De natuurlijke houtkleur kan je wel langer behouden door je planken periodiek te behandelen met een houtolie of beits. Zo kan je langer genieten van die mooie kleur.