Je kan bij Design tuinschermen kiezen uit de volgende categorieën

Design tuinschermen


Verlang jij naar een moderne tuinstijl? Eentje met de beste technieken en een strakke afwerking? Dan mogen deze Design tuinschermen zeker niet ontbreken! Zoals de naam zelf al doet vermoeden, zijn dit echt stijlvolle, unieke schermen. Hoewel de meeste panelen een egale kleur hebben, kan je ook kiezen voor andere uitstralingen, zoals een kleurovergang, een houtprint of roestkleur zoals cortenstaal. Een waaier aan uitstralingen, ideaal voor verschillende, moderne tuinen!

Uit welke materialen van Design tuinschermen kan je kiezen?


Deze Design tuinschermen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en uitstralingen. Jouw keuze hierin hangt dan ook vooral af van jouw persoonlijke smaak, want veel verschil op vlak van duurzaamheid is er vaak niet.

De tuinschermen uit keramiek zijn net zo vormgegeven als een keramische vloer. Dit zijn bijzonder stevige platen die we van verschillende kleuren en prints kunnen voorzien. Zo kan je kiezen voor een vlakke grijze kleur, een houtprint of een stijlvol kleurenverloop.

Daarnaast hebben we ook glazen tuinschermen. Nee, dit zijn geen fragile laagjes glas, maar wel robuuste panelen uit veiligheidsglas. Deze tuinschermen zijn deels doorzichtig, waardoor je heel mooi kan spelen met het licht. En je kan bovendien genieten van het ruime zicht rond je tuin!

De metalen tuinschermen zijn toch ook heel uniek. Hier vormen we de metalen platen in leuke vormen, voor moderne uitstralingen. Een artistiek design met verschillende toepassingen.

Ten slotte vinden we nog de aluminium tuinschermen. Deze zijn vlakker en lichter dan de tuinschermen uit metaal en zijn beschikbaar in meer afwerkingen. Zo kan je kiezen uit verschillende vlakke kleuren of uit een roestkleur.

Zijn deze Design tuinschermen op maat verkrijgbaar?


Ja, deze Design tuinschermen zijn vaak volledig op jouw maat te maken. Materialen zoals keramiek, aluminium en glas zijn niet gemakkelijk om zelf nog op maat te zagen met standaard klussers-materiaal. Daarom kunnen wij deze schermen op maat laten snijden met een harde waterstraal. Vind je dus jouw ideale maat niet in ons assortiment? Aarzel dan niet om ons te contacteren, zodat we een tuinafsluiting kunnen voorzien helemaal naar jouw unieke afmetingen!