Je kan bij Decoratiematten kiezen uit de volgende categorieën

Decoratiematten


Een tuin is jouw oase van rust. Waar jij in alle veiligheid en privacy jouw ding kan doen. Waar je naar harte lust groentjes kunt kweken, kunt zonnebaden, genieten van een zwembad of een lekkere cocktail. Maar dit allemaal is toch veel leuker in een tuin met volledige privacy? Daar zorgen deze decoratiematten voor! Je bevestigt ze aan je tuinafsluiting en geniet van een prachtige natuurlijke toets in je tuin.

Uit welke materialen van decoratiematten kan ik kiezen?


Je kan kiezen voor verschillende materialen, afhankelijk van jouw gewenste uitstraling. Al deze decoratiematten worden wel bij elkaar gehouden met ijzerdraden, maar deze vallen niet op tussen de kleur van de mat zelf.

Een wilgenmat is volledig samengesteld uit wilgentenen, waar het licht heel mooi kan tussen vallen.

Daarnaast hebben we ook rietmatten. Dat zijn natuurlijke rietstengels, die dicht bijeen gevlochten zijn en vastgebonden met sterke, onverslijtbare draad. Deze decoratiematten zijn heel prijsvriendelijk. Ze hebben een geelachtige kleur, die met tijd lichtjes zal vergrijzen.

Bamboematten zijn gemaakt uit verschillende bamboestrengels, samengehouden door metalen draadjes. Je kan kiezen uit volledige bamboestengels, of gespleten bamboe.

Heidematten zijn dikke matten gemaakt uit stengels van heidebloemetjes. Je kan kiezen uit verschillende diktes, afhankelijk van hoeveel privacy je wilt en de gewenste densiteit. Dit zijn ook de duurzaamste matten uit ons assortiment.

Heb je graag die natuurlijke textuur van een boom? Met de boomschorsmatten krijg je exact die uitstraling voor je tuinafsluiting. Dit zijn namelijk dunne latjes flexibele boomschors.

Zijn deze decoratiematten helemaal zichtdicht?


De zichtdichtheid van deze decoratiematten hangt vooral af van welk soort mat je kiest. Bij sommige matten kan je nog een beetje doorkijken, zoals bijvoorbeeld rietmatten en wilgenmatten. Andere modellen, zoals de dikkere heidematten, zijn volledig zichtdicht, waardoor je kan genieten van 100% privacy in je tuin.

Daarnaast kan je met deze natuurlijke decoratiematten de zichtdichtheid wel verhogen. Zo kan je ze bijvoorbeeld laten begroeien met klimplanten en fleurige bloemen. Op die manier krijg je een mooie rustieke toets voor jouw tuinafsluiting en meer privacy.