Bamboe

€ 32,20 / stuk

Bamboe palen black

Zwarte bamboe palen zijn zeer sterk, duurzaam en uiterst decoratief. Deze palen uit bamboe kunnen gebruikt worden voor al uw creatieve toepassingen : constructies, bekleding van wanden en bars,...

Meer informatie »
€ 11,05 / stuk

Bamboe palen naturel

Bamboe palen in naturel kleur zijn zeer duurzaam en bovendien uiterst decoratief. Hierdoor zullen deze bamboepalen uw tuin dus vele jaren natuurlijk sieren. Palen uit bamboe zijn sterk, robuust,...

Meer informatie »

Bamboe constructiepalen


Een echt unieke toets voor jouw tuin? Of heb je liever een Zen-gevoel wanneer je door het gras wandelt? Met deze bamboe palen verhoog je dat rustgevende gevoel in je tuin. Gebruik ze om bepaalde accenten aan te leggen in je tuin, zoals bijvoorbeeld een decoratieve afscheiding met verschillende bamboe-palen op een rijtje. Of een klein oosters-geïnspireerd hoekje in je tuin? Kortom, er zijn zo veel creatieve mogelijkheden om jouw Pinterest-waardige projecten mee te realiseren.

Zijn deze bamboe constructiepalen stevig genoeg voor in de tuin?


Ken jij de uitdrukking “zo sterk als bamboe” al? Bamboe is namelijk echt verbazingwekkend duurzaam en robuust. Ondanks echt hout, gaat bamboe niet krimpen of uitzetten, want bamboe is eigenlijk geen houtsoort. Het is de meest snelgroeiende grassoort ter wereld! Ze zijn bovendien ook bijzonder buigzaam waardoor de stronken niet zullen breken bij een hevige storm of rukwinden. Ze zijn dus zeker stevig genoeg om als decoratief element te gebruiken in jouw project.

Welke uitstraling hebben de bamboe constructiepalen?


Bamboe heeft meestal die typische vorm, met horizontale lijnen doorheen de paal. Naast de typische uiterlijk, hebben we ook twee kleuren in ons assortiment: de welgekende lichtbruine variant en een mooie donkerbruine tot zwarte tint. Op die manier kan je jouw bamboe constructiepalen perfect afstemmen op de uitstraling en de kleuren in de rest van je tuin.

Welke kleur je ook kiest, deze bamboepalen zullen na verloop mooi vergrijzen tot een zilverkleurige tint. Hoe snel de kleur verandert, hangt vooral af van de weersomstandigheden in je tuin en of de palen veel in de vlakke zon staan. Wie toch liever langer van die oorspronkelijke tint geniet, of die nu zwart of lichtbruin is, kan deze palen wel behandelen met een houtolie specifiek voor bamboe. Of wat dacht ervan om deze palen te lakken in een andere unieke kleur?

Bij welke tuinstijl passen de bamboe constructiepalen?


Een bamboe constructiepaal kan wel voor verschillende projecten worden gebruikt, maar we merken dat het naturelle karakter ook goed tot zijn recht komt in een tuin waar de natuur al overheerst. Tussen de natuurlijke grassen, de fleurige bloemetjes of een omgeving met veel groen krijg je dat rustgevende gevoel in combinatie met de bamboe palen.

Maar de zwarte bamboestronken passen ook goed in combinatie met een moderne tuin, aangezien die tint mooi past binnen een strakke en cleane tuinomgeving. Een perfecte balans tussen een moderne uitstraling met de natuurlijke toets.