Geluidsisolatie

Prijs op aanvraag

Pavacoustic 27S - Geluidsisolatie

Kenmerken Pavacoustic zijn natuurlijke en ecologische panelen uit geperst resthout zonder lijmen, die enorm sterke geluidsreducerende eigenschappen hebben. Pavatex standaard natuur...

Meer informatie »
Prijs op aanvraag

Pavacoustic Brut - Geluidsisolatie

Kenmerken Pavatex Pavacoustic Brut panelen zijn drukvaste geluidsabsorberende en thermische houtwolplaten geschikt voor hoge belasting. Houtwol heeft uitstekende...

Meer informatie »
Prijs op aanvraag

Pavaferm - Geluidsisolatie

Kenmerken Pavacoustic houtwolplaten zijn geluidsabsorberende panelen gecombineerd met Fermacell gipsvezelplaten. Het is de ideale kant en klare geluidsisolerende afwerkingsplaat....

Meer informatie »

Geluidsisolatie


Heeft je zoon een nieuwe luidruchtige hobby? Of kan je het lawaai van de buren even niet meer aan? Dan kan geluidsisolatie wel de oplossing bieden! Deze platen houden geluid perfect tegen, waardoor jij kan genieten van de rust. Het enige wat oorverdovend is aan deze geluidsisolatie, is de kwaliteit!

Deze platen zijn sterk akoestisch dempend, waardoor je dus minder geluid van de buitenwereld zal horen. Misschien dat je heel stil nog wat geluid hoort, maar het verschil zal meteen merkbaar zijn!

Waar kan je deze isolatieplaten gebruiken?


Deze isolatieplaten kan je voor verschillende onderdelen van je bijgebouw gebruiken: van het plafond, het dak, de muren als in de vloer. Of wil je bijvoorbeeld een luide machine bedekken? Dan kan dat ook met geluidsisolatie zodat het lawaai minder oorverdovend is.

De geluidsisolerende platen kunnen verschillende klachten oplossen. Zo kan je een bepaalde kamer beter isoleren om het geluid te dempen. Of wil je juist een stiltekamer inrichten? Misschien woon je wel dichtbij een drukke straat? Of een vliegveld? Kortom, er zijn veel redenen waarom je liever jouw woning of bijgebouw zou isoleren tegen al het lawaai van de buitenwereld.

Moeten deze geluidsisolatie platen nog worden afgewerkt na de plaatsing?


Ja, want deze platen zijn langs de buitenkant niet afgewerkt. Het is de bedoeling dat je na de plaatsing van de isolatie nog een afwerkingsplaat aanbrengt, zoals gipskarton, gipsvezelplaat of OSB. Deze plaat kan je vervolgens beschilderen of behangen naar eigen smaak. Zorg wel dat je eerst de naden en de schroefgaten opvult met gipsplaatvuller voor een naadloos resultaat.

Zijn deze geluidsisolerende platen ecologisch?


Ja, deze geluidsdichte isolatieplaten zijn volledig ecologisch. Op die manier ben je echt zeker dat jouw volledige project ecologisch verantwoord en veilig is voor jou om mee te werken.