Hardhouten omheining

€ 53,70 / lm

Hardhouten paardenomheining

Kenmerken Een paardenomheining moet natuurlijk erg stevig zijn. Daarom is hardhout een ideale houtsoort voor jouw paardenomheining. Zoals de naam zelf al doet vermoeden, is dit echt stevig en...

Meer informatie »

Hardhouten paarden omheining


Een paardenomheining uit hardhout is enorm duurzaam voor jouw weide. Je wilt natuurlijk een omheining die stevig genoeg is om jouw trouwe rossen tegen te houden. Daarvoor is hardhout dus ideaal. Deze omheiningen hebben ook een nettere vorm, met rechte balken en palen. Je kan bovendien kiezen tussen twee of drie liggers, afhankelijk van de dieren en jouw gewenste uitstraling. Kortom, met deze hardhouten paardenomheiningen zullen jouw trouwe rossen lang niet uitbreken.

Is een houten omheining stevig genoeg voor mijn boerderijdieren?


Een omheining uit hardhout is zeker ideaal voor jouw paarden, schapen, geiten en alpaca’s. Zoals eerder gezegd, is dit echt hardhout, met een grote stevigheid en duurzaamheid. Daarnaast lopen de liggers door de palen, wat zorgt voor nog extra versteviging in vergelijking met regels die aan de palen zijn getimmerd.

Hoeveel liggers heb ik nodig voor een paardenomheining?


Hoeveel liggers je uiteindelijk kiest voor jouw paardenomheining, hangt vooral af van de grootte en de sterkte van het dier. Voor grotere rossen is een omheining met drie liggers beter, aangezien die meer sterkte geven en dus beter bestand zijn tegen een stootje van het dier.

Lig je toch niet wakker van de sterkte van je boerderijdier? Dan zijn twee liggers wel voldoende. Deze bieden nog steeds een stevige omheining en versperren het uitzicht minder. Zo heb jij nog een prachtig uitzicht op je paarden en andere dieren.