Je kan bij Toebehoren kiezen uit de volgende categorieën

Toebehoren automatische poorten


Als kaas zonder gaten en als café zonder bier. Een draaipoort, of die nu manueel of automatisch open gaat, is natuurlijk niets zonder alle nodige accessoires. De deuren hebben wel palen nodig om aan te hangen en bevestigingsmateriaal om deze twee met elkaar te verbinden. Al de nodige ditjes en datjes voor jouw poort vind je op deze pagina!

Welke toebehoren heb je nodig voor jouw automatische poort?


Je hebt nog verschillende toebehoren nodig naast de poort zelf natuurlijk. Hier lijsten we even alle essentiële onderdelen voor je op.

Ten eerste heb je natuurlijk wat beslag nodig. Dit zijn met name de scharnieren die zorgen dat je poort vlotjes kan openzwaaien, maar ook klinken en cilindersloten die elke poort mooi op slot zetten. Deze metalen toebehoren zijn dus ook erg belangrijk voor de veiligheid van je poort. Gelukkig zijn ze gemakkelijk te installeren in jouw project.

Daarnaast moet je ook denken aan de stevige palen waar je poort uiteindelijke zal aanhangen. Deze zijn verkrijgbaar in zowel metaal als hout. Het spreekt voor zich dat je hier een materiaal en model kiest die het best past bij de uitstraling van de rest van de poort en misschien wel de tuinafsluiting naast je oprit.

Ten slotte hebben we ook nog poortstoppen en sluitlatten in ons assortiment. Deze voorkomen dat je draaipoort te ver doordraait en houden de twee deuren tegen. Hier kan je kiezen tussen een betonnen model, of eerder een houten lat die je tegen een muur of andere poortpaal bevestigt.

Zijn deze toebehoren echt zo belangrijk voor jouw poort?


Wij raden je toch aan om deze toebehoren te overwegen voor deze poort. Sommige zijn niet alleen essentieel, maar kunnen ook de duurzaamheid van jouw project enorm verhogen! Van alle toebehoren zijn misschien de poortlatten en sluitlatten het minst belangrijk, maar toch kan deze kleine investering een groot verschil maken voor jouw project!