Douglas / dennen tafelblad

€ 199,00  € 138,00 / pak

Dennen plateau massief 4 cm dik - 30% KORTING

Uitverkooppakket 30% korting – Dennen plateaus massief 4 cm dik : 2 stuks in 1 pakket

Onze sparren houten planken/plateaus kunnen dankzij hun perfecte droging op een polyvalente manier...

Meer informatie »
€ 625,00  € 495,00 / stuk

Dennen tafelblad - 20 % KORTING

Uitverkooppakket 20% korting – Dennen tafelblad

Geniet vanaf nu van onze robuuste, kwaliteitsvolle dennenhouten tafelbladen met valkanten links en rechts. Een dergelijk blad, bestaande...

Meer informatie »
€ 176,30 / stuk

Douglas zitbank/tafelblad 5 cm dik -50 cm breed

Heb je nood aan een blad voor jouw tafel of zitbank in douglas met een robuuste en charmevolle look aan een betaalbare prijs? Dan ben jij ongetwijfeld bij ons aan het juiste adres voor onze bladen met...

Meer informatie »
€ 98,85 / stuk

Dennen tafelblad 3 cm dik ca. 36-38 cm breed

Kenmerken Ben je op zoek naar een houten tafelblad, traptreden of houten venstertabletten aan een betaalbare prijs? Dan zijn deze planken uit 1e keus zilverspar perfect. Het hout heeft...

Meer informatie »

Douglas / Dennen tafelblad


Een tafelblad hoeft niet altijd bijzonder duur te zijn. En dat bewijzen deze dennen en douglas bladen! Zo krijg je een prachtig blad, met de typische knopen en houttekening als andere houtsoorten, maar dan voor een goedkoper prijskaartje. Ook op deze tafels zal je honderden tuinfeestjes kunnen organiseren, allemaal nog gezelliger dan de vorige!

Wat zijn de voordelen van een tafelblad uit douglas of den?


Is eik toch net dat tikkeltje te duur voor jou? Dan zijn de tafelbladen uit douglas en den een perfecte oplossing! Je krijgt die charmante uitstraling van een Europese houtsoort voor jouw tafel, dan wel voor een iets meer budgetvriendelijke prijs.

In douglas en den hebben we ook andere uitstralingen dan bij eik. Zo kan je ook kiezen voor een grillige tafelrand, wat de landelijke uitstraling van je project meer verhoogt. Ga je voor een rechter blad, dan benadruk je de strakke lijnen in je interieur voor een moderne uitstraling.

Kies je voor douglas of voor een dennen tafelblad?


Of je kiest voor een tafelblad uit douglas of uit den, hangt vooral af van je eigen smaak en wat je graag wilt. Wat betreft duurzaamheid en stevigheid zijn de beiden erg aan elkaar gewaagd, en zeker aangezien het tafelblad niet in contact zal komen met vochtige aarde. Den heeft wel qua uitstraling meer knopen en een lichtere, bruine kleur. Douglas heeft daarentegen meer een roze kleur, wat een prachtige toets kan geven aan je zitbank of tafel.

Kan je deze tafelbladen zelf nog aanpassen?


Ja hoor, deze tafels kan je nog volledig zelf vormgeven, zodat ze perfect passen bij jouw tuin en interieur. Zo kan je het hout mooi opschuren en beitsen, lakken of schilderen voor een unieke afwerking. Vergeet dan zeker niet de vernislaag achteraf om de lak te beschermen. Daarnaast kan je nog kiezen tussen houten of metalen poten. Zo veel verschillende opties voor jouw project!