Populieren tafelblad

€ 420,05 / stuk

Populieren tafelblad thermowood/robuust - 6 cm dik

Ben je op zoek naar een populieren blad om te verwerken in een zitbank of een tafel met rustieke uitstraling? Dan heb je bij ons de mogelijkheid om massieve bladen aan te kopen met een dikte van 6 cm...

Meer informatie »

Populieren tafelblad


Een tafel kan voor zo veel verschillende doeleinden worden gebruikt. Wat dacht je van een plek om met te hele familie van een heerlijke maaltijd te genieten? Of de ideale plek om je eigen onderneming te starten? Een bureau voor in je atelier om creatief aan de slag te gaan? Een balie om klanten te ontvangen? Het kan allemaal dankzij een prachtig tafelblad. Je hoeft enkel de metalen of houten poten aan de onderkant te bevestigen met stevige schroeven, en je bent klaar om jouw eigen feestje te beginnen.

Waarom zou je kiezen voor een tafelblad uit populier?


Populier is een Europese houtsoort, met die karakteristieke knopenstructuur en golvende houttekening. Oorspronkelijk is populier een iets minder duurzame houtsoort, maar dankzij de thermische behandeling verhogen we de duurzaamheid van het hout. Op die manier zal jouw tafelblad de vele feestjes overleven!

Bovendien hebben deze tafelbladen van nature een prachte donkerbruine kleur. Andere houtsoorten zijn vaak lichtbruin, maar dankzij de donkerdere tint van het hout komt de prachtige houttekening nog meer tot zijn recht. Hier krijgt jouw tafel die extra stijlvolle en natuurlijke toets, wat waarschijnlijk elke maaltijd nog aantrekkelijker maakt!

De rand van het tafelblad heeft die prachtige rustieke rand van de boomstronk, waarmee je de natuur nog dichter bij huis brengt. Dit zorgt ook dat je een volledig uniek tafelblad krijgt dat je nergens anders zal terugvinden.

Kan je dit tafelblad uit populier behandelen?


Ja hoor, je kan zeker een tafelblad uit populier periodiek behandelen met een houtolie of beits. Hiermee komt de charmante, warme kleur nog meer tot hun recht en bescherm je je tafel nog meer. Dit komt de duurzaamheid dus alleen nog maar meer ten goede.