Je kan bij Speeltuigen kiezen uit de volgende categorieën

Houten speeltuigen


Er was eens een bloedmooie prinses die gelukkig in een houten toren leefde. Op een dag kreeg ze een brief, waarin stond dat de prins van Buur hulp nodig had. “Help mij, prinses! Red mij van de gemene draak!” Al snel beleefde ze dolle avonturen. Ze klauterde over gevaarlijke rotsen, balanceerde op de loopbrug, versloeg de draak van Robinia en ging schatten graven in de Sahara. Vooral toen ze naar beneden gleed, kreeg ze de kriebels in haar buik. En toen weergalmde er die welbekende stem, die riep dat het koninklijk feestmaal klaarstond.

Klinkt dit ook als een sprookje voor jou? Met deze speeltuigen voor buiten kunnen jouw kinderen naar harte lust en veilig spelen. Wij hebben verschillende speeltuigen in de aanbieding, van speeltorens, aanbouwmodules, speeltoestellen, glijbanen, zandbakken, tot schommels, speelhuisjes, rubbertegels en alle toebehoren om je kind veilig te laten spelen. Combineer verschillende opties samen: een speeltuig met glijbaan, of met zandbak, of een picknicktafel, en zo veel meer. Vele uren, dikke pret verzekerd!

Waarom een speeltuig uit hout?


Er zijn veel redenen waarom een houten speeltuig beter is voor zowel je kinderen, jouw portemonnee als het milieu. Zo is het massieve hout veel steviger, ecologischer en duurzamer dan een speeltuig uit plastic. Ze zijn weerbaar tegen alle weersomstandigheden. Daar zullen jouw kinderen dus nog jaren van kunnen genieten! Ze zijn bovendien stabieler, waardoor jouw kleine spruit minder kans loopt om van het speeltuig te vallen.
Sommige plastic producten bevatten ook giftige of gevaarlijke stoffen, maar met een houten speeltoestel zet je al deze zorgen aan de kant en kan je op beide oren slapen.

Helemaal naar de wensen van jouw kind


Deze speeltuigen zijn zo veelzijdig dat je er verschillende unieke constructies mee kunt maken. Je kan ze zo groot of klein maken als je zelf wilt. De basis kan je zelf kiezen: met of zonder zandbak of picknickbank. Of heb je liever een speeltuig met een landelijke afwerking? Daarnaast kan je het speeltuig aanvullen met een glijbaan, klimrek, een loopbrug of een schommel. Zo verzeker je uren speelplezier voor je kind.
Ten slotte kan je het hout ook nog bewerken, door het te vernissen te verven of te beitsen in unieke kleuren. Zo past het geheel ook beter bij jouw tuin. Dit is een groot verschil met plastic speelgoed en speeltuigen die maar in een vaste, felle kleur verkrijgbaar zijn.