Gashaard

Promotie
€ 845,00  € 775,00 / stuk

Gashaard "Malaga"

In het voorjaar, het najaar of tijdens een koelere zomeravond buiten zitten op het terras en het lekker warm hebben? Dan is deze stijlvolle terrasverwarmer precies naar waar je op zoek naar...

Meer informatie »
Promotie
€ 745,00  € 695,00 / stuk

Gashaard "Cordoba" - Grijs

Op zoek naar wat extra sfeer, warmte en gezelligheid voor je terras? De “Cordoba” terrasverwarmer op gas is zeer gebruiksvriendelijk en is de ideale oplossing om je terras net dat tikkeltje...

Meer informatie »
Promotie
€ 745,00  € 695,00 / stuk

Gashaard "Cordoba" - Zwart

Op zoek naar wat extra sfeer, warmte en gezelligheid voor je terras? Niet alleen in het voorjaar en de herfst biedt een terrasverwarmer voordelen. Ook in de zomer kan een terrasverwarmer goed van...

Meer informatie »
Promotie
€ 650,00  € 635,00 / stuk

Gashaard "Ibiza"

Wil je graag veel sfeer in je tuin of op je terras creëren? Met een terrasverwarmer maak je het namelijk letterlijk en figuurlijk een stuk warmer. De “Ibiza” gashaard is een moderne...

Meer informatie »

Gashaard


Het is maart, april of mei. De eerste zonnestralen van het jaar kondigen de zomer aan. Helaas worden ze afgewisseld door koudere en winderige miezerdagen. Toch heb je na die veel te lange winter al zo ontzettend veel zin om naar buiten te trekken.
Of is het juni of juli? De zomer barst uit zijn voegen en bereikt zijn hoogtepunt. Je geniet dagelijks van het lekker weer buiten, alleen jammer dat je 's avonds toch nog al te vaak een truitje aan moet trekken.
Wat als het eind augustus, september of oktober is? De zomer loopt op zijn einde of is zelfs net voorbij. Kon je die zwoele zomeravonden toch nog maar even beleven...
Het kan ook november, december, januari of februari zijn. Af en toe vallen er sneeuwvlokken en ligt er een prachtig wit tapijt. Wat had je graag, net als op die après-ski, genoten van dat gezellig winters weer.
Mocht dat nou allemaal eens kunnen, zou dat toch geweldig zijn hé?

Wat is een gashaard?


Een gashaard is een stijlvolle buitenhaard die op gas werkt. Het is een terrasverwarmer die meestal op een gasfles werkt of rechtstreeks op je gasaansluiting kan worden aangesloten.
Je kan een gashaard perfect binnen in een bijgebouw gebruiken, als buiten onder een overkapping op je terras. De hitte van een gashaard stijgt naar boven en vult namelijk de ruimte.
Heel tof ook om je handen, samen met die glühwein die je al vast hebt, boven te houden. Een gashaard is eigenlijk een synoniem voor stijlvolle gezelligheid.

Waarvan wordt een gashaard gemaakt?


Een kwalitatieve gashaard wordt gemaakt uit voldoende dik roestvrijstaal. Je wil op z'n minst dat jouw nieuwe terrasverwarmer niet buigt door de warmte of roest in de regen.
Een minimum dat je mag verwachten is dat ook de beglazing hittebestendig is en dat er achteraan een deurtje is voorzien om je gasfles kwijt te kunnen.
Het branderbed is het meest charmante onderdeel van jouw gashaard en onderscheidt een gewone gashaard van een gezelligheidswonder.
Bij EXZO vind je gashaarden terug met een branderbed bestaande uit kermaische imitatieblokken. Die hoef je dus nooit bij te vullen!
De wieltjes onderaan de gashaard bewijzen dat de meest eenvoudige dingen, enorm handig zijn.

Wat kost een gashaard?


De aankoopprijs van een nieuwe buitenhaard op gas die we hierboven hebben beschreven, varieert tussen de €650 à €850 per stuk.
De grootte, de hoogte en hoe luxueuzer het design bepalen de prijs.
In verbruik reken je best op een gasfles die toch zeker 20 uur mee kan.