Bouwpakket met schilddak

€ 16170,00 / stuk

Eik Gebinte Avignon - 6 x 5,40 m - Alle Maatwerk Mogelijk

Kenmerken De “Avignon” bijgebouwen kunnen voor zo veel doeleinden worden gebruikt. Wat dacht je van een garage, een poolhouse of wat extra opbergruimte? Een lounge om met de hele familie...

Meer informatie »
€ 8910,00 / stuk

Eik Gebinte Bordeaux - 5 x 3,25 m - Alle Maatwerk Mogelijk

Kenmerken Ben jij ook helemaal verliefd op de landelijke stijl? Wil je graag zo’n bijgebouwtje in jouw tuin plaatsen? Dan is de “Bordeau” garage of berging helemaal voor jou! Met dit...

Meer informatie »
€ 10395,00 / stuk

Eik Gebinte Brest - 6 x 3,25 m - Alle Maatwerk Mogelijk

Kenmerken Stel je even voor: een prachtige dag in de zomer, met de blakende zon op je huid. Gelukkig kan je wat verkoeling vinden inde schaduw onder je eigen “Brest” bijgebouw. Wat is dat...

Meer informatie »
€ 23842,50 / stuk

Eik Gebinte Vernon - 9,9 x 5,4 m - Alle Maatwerk Mogelijk

Kenmerken Iedereen heeft wel nood aan zijn eigen plekje. Een opbergruimte om hobbyspullen op te bergen. Of misschien de plek om gezellig samen met familie of vrienden te genieten van een...

Meer informatie »

Eiken bouwpakket met schilddak


Het zijn net kleine huisjes voor je tuin, zo een eiken constructie voor je tuin. Ze hebben een prachtig zadeldak, waarmee je zowel een landelijke als een moderne constructie mee kunt vormen. Op die manier krijg je verschillende tuingebouwen met verschillende functies: gebruik ze als kantoor, opslagruimte, speelkamer of de plek voor het volgende barbecuefeest. Of wil je er liever je wagen of motto parkeren? Aan jou de keuze, want het is allemaal mogelijk met deze basispakketten eiken bijgebouwen met een schilddak.

Wat is een bijgebouw met schilddak?


Een bijgebouw is een constructie dat losstaat van je woning en gebouwd is in de tuin. Dan kan je die ruimte voor verschillende doeleinden gebruiken. Denk maar aan een home-office, carport, garage, opslagplaats, enzovoorts.

Een schilddak is een dak waarvan de twee korte zijden een driehoek zijn en twee lange kanten trapeziumvormig zijn. Het is zeg maar een uitgerekt zadeldak. Een zadeldak heeft echter maar twee schilden, terwijl een schilddak er vier heeft. Dit heeft verschillende voordelen: deze daken zij aerodynamischer, en door de schuine vlakken kan regenwater mooi wegstromen van het dak naar de gootsteen.

Waaruit bestaat het houtskelet van een bijgebouw met schilddak?


Het houtskelet van jouw bijgebouw bestaat uit verschillende onderdelen. Enerzijds heb je de buiten- en binnenwanden. Die worden aangevuld met een roostering zodat je daar jouw bekleding en isolatie aan kunt bevestigen. De randbalken dragen de belasting van de muren over op de nieuwe palen. Daarnaast hebben we het schilddak zelf die wordt rechtgehouden door spanten. Helemaal bovenaan hebben we een nokbalk die horizontaal aan de bovenkant van het dak ligt.

Het volledige project is opgesteld uit houten balken en kepers. Bij elk pakket krijg je alle nodige balken en bevestigingsmaterialen die speciaal voor jou op maat zijn gezaagd. Elke balk is genummerd, wat overeenkomt met de overzichtelijke handleiding die bij elk pakket komt. Op die manier is het een koud kunstje om jouw bijgebouw te plaatsen!

Waarvoor kan ik een eiken bijgebouw met zadeldak gebruiken?


Deze bijgebouwen met een zadeldak kunnen voor verschillende zaken worden gebruikt. Denk maar aan een carport, een opslagplaats, een poolhouse, een orangerie, enzovoorts. Het is juist omdat je hier enkel het skelet krijgt van je bijgebouw, dat je jouw project nog zelf volledig kunt aanpassen naar jouw eigen wensen en behoeften. Zo kan je bijvoorbeeld een laag isolatie aanbrengen als je de ruimte wilt gebruiken als woonruimte of kantoor. Je kan ook de bekleding zelf kiezen, naar je eigen smaak.