Dubbele Carport

€ 3936,00 / stuk

Vuren Carport Fliek - 5,4 x 4,2 m - Alle Maatwerk Mogelijk

Heb je wat extra parkeerruimte nodig? Deze ruime carport van 5,4 x 4,2 m is de perfecte oplossing! Met plaats voor twee auto"s, fietsen of bromfiets, beschermt deze carport je voertuigen tegen regen,...

Meer informatie »
€ 3500,00 / stuk

Vuren Carport Gries - 6 x 4 m - Alle Maatwerk Mogelijk

Een auto die onbeschermd buiten staat, krijgt heel wat te verduren, niet alleen in de winter, maar ook in de andere seizoenen van het het jaar. Deze luxe carport met een zadeldak heeft een oppervlakte...

Meer informatie »
€ 1189,00 / pakket

Geïmpregneerd Carport Dubbel - 6 x 5 m

Een dubbele carport uit geïmpregneerd grenen waar twee SUV's in passen? Dan is deze carport jouw heilige graal! Extra stevige balken geven ruwe weersomstandigheden geen schijn van kans. Deze...

Meer informatie »

Dubbele carport


Ben je een fanatieke autoverzamelaar? Of hebben zowel jij als je partner een eigen wagen? Dan is een dubbele carport bijzonder handig als je twee auto’s naast elkaar wilt parkeren. En gebruik je de andere kant niet voor een wagen, dan kan je die ruimte altijd gebruiken voor andere voertuigen, zoals bromfietsen en moto’s. Een dubbele carport geeft dus zo veel meer voordelen dan je denkt!

Welke uitstraling van carport past het best bij jou?


Welke carport je uiteindelijk kiest, hangt enerzijds af van je persoonlijke smaak. Een carport met een plat dak heeft een erg moderne uitstraling, terwijl een carport met een zadeldak iets klassieker oogt. Deze klassieke uitstraling past dan weer beter bij de natuurlijke en rustieke aard van het hout.

Een plat dak is gemakkelijker en goedkoper te bekleden. Zo heb je minder materiaal nodig en zal het je minder tijd kosten om het dak af te werken. Toch zijn er ook wat voordelen aan een carport met een zadeldak. Dankzij het extra verhoogje kan je hoge voertuigen, zoals mobilhomes en caravans gemakkelijk parkeren onder de carport, zonder je zorgen te hoeven maken over de bovenkant. En ook de afwatering van regenwater en sneeuw verloopt vlotter bij een schuin zadeldak.

Uit welke houtsoorten kan je kiezen voor een dubbele carport?


In ons assortiment kan je kiezen uit carports van verschillende houtsoorten. Enerzijds hebben we vurenhout. Deze onbehandelde houtsoort is bijzonder veelzijdig: je kan ervoor kiezen om dit hout te beitsen, te oliën en zelfs te verven voor een carport die volledig past binnen jouw tuinomgeving. Door carports in vurenhout te produceren, kunnen we ook de kostprijs van jouw project wat drukken.

Daarnaast bieden we ook geïmpregneerd grenen aan. Dankzij een chemische behandeling kunnen we een duurzame houtsoort voor een wel sportgoedkoop prijsje aanbieden. Dit hout heeft die typische groene zijn, maar dit zal na verloop van tijd mooi gaan vergrijzen en de groene schijn verdwijnt dan ook.

Welke houtsoort je uiteindelijk kiest, je zal altijd kiezen voor een Europese houtsoort. Dit betekent niet alleen dat dit hout de prachtige houtnerven en knopen hebben die het materiaal zijn charme geeft. Je draagt ook je steentje bij aan het milieu, aangezien die houtsoorten een minder lange weg moeten afleggen naar ons magazijn.