Grindkorven

€ 394,65 / stuk

Grindschutting

Kenmerken Een grindschutting is een moderne, strakke afscheiding voor je tuin die weinig plaats in beslag neemt. Het zijn smalle korven zoals grindkorven, die gebruikt kunnen worden als...

Meer informatie »
€ 422,55 / stuk

Grindkorf

Kenmerken Grindkorven zijn strakke en hedendaagse afscheidingen, ze worden ook wel schanskorven genoemd. Deze korven kan je zelf opvullen met de soort, kleur of grote van de steen naar je...

Meer informatie »

Grindkorven


Zijn de steenkorven met de dikke stenen net dat tikkeltje te lomp? Dan zijn grindkorven misschien beter voor jouw project! Deze roosters worden gevuld met fijne kiezelsteentjes waardoor van ver dit scherm meer egaal lijkt. Op die manier krijg je een stevige afsluiting met een elegantere en verfijndere afwerking.

Welke voordelen hebben grindkorven?


Grindkorven hebben ongeveer dezelfde voordelen als de steenkorven. Ze zijn even duurzaam, robuust en onderhoudsvriendelijk. Toch zijn er enkele verschillen. In het geval van grindkorven zitten de steentjes meer compact bij elkaar, waardoor je kunt genieten van nog meer privacy in je tuin. Voor deze grindkorven heb je ook wel een groter volume nodig van steentjes.

Steen kan sowieso niet roesten of schimmelen, dus stilstaand regenwater is geen enkel probleem bij deze tuinafsluitingen. Toch is de waterdoorlaatbaarheid van de stenen korven een groot pluspunt. Hierdoor kan regenwater toch nog naar de grond sijpelen en het grondwaterpeil in balans te houden.

In welke maten zijn deze grindkorven beschikbaar?


Deze grindkorven zijn beschikbaar in verschillende maten. Je kan dan ook kiezen tussen verschillende breedtes en hoogtes, zodat je een tuinwand kunt kiezen die perfect past bij jouw tuin en woning. Een laag muurtje voor aan je voortuin? Of liever een hogere muur voor meer privacy? Kies nu jouw ideale tuinafsluiting uit steen!