Ons aanbod in Bijgebouw

Jouw aanbouw: van tuinhuis tot overkapping

“Wij bieden een heel ruim assortiment van aanbouwmogelijkheden aan. Een overzicht.

Als je een tuinhuis zoekt, dan heb je die nu gevonden. In ons groot aanbod aan tuinhuizen uit het goedkope geïmpregneerd grenen moet je enkel nog beslissen of je een zadeldak of een plat dak wilt.

Iets luxueuzer zijn onze blokhutten. Deze zijn te verkrijgen met of zonder aangrenzende overkapping. Zo’n overkapping kan je trouwens ook op zichzelf zetten.

Je kan uiteraard ook plaatsnemen onder een van onze prieeltjes. Deze charmante bijgebouwen zijn ideaal voor het lezen van een boek in combinatie met een lekkere kop koffie op mooie dagen. Deze constructies zijn beschikbaar in onbehandeld vuren, geïmpregneerd vuren en lariks (douglas).

Om je tuin op een fijne manier op te leuken en om te combineren met je planten, bieden wij pergola’s aan. Keuze genoeg alvast: cirkelpergola’s, hoekpergola’s, pegolabanksets, pergolaboogsets, pergolabloembaksets…

Om je auto beschermen tegen regen, wind, hagel, zon en sneeuw, neem je best een carport. Als je zelfs nog extra bescherming wilt, kan je ook de zijkanten van de carport met houten planken naar keuze bezetten. Je kan kiezen voor het goedkope geïmpregneerd grenen of het zeer stevige lariks (douglas). Daarnaast moet je de keuze maken tussen een plat of zadeldak.

Als je een carport te open vindt, dan vind je in ons assortiment ook (half)gesloten garages. Al onze garages zijn gemaakt uit onbehandelde vuren. Een zeer sterke, maar toch lichte houtsoort, die gemakkelijk op te bouwen is.

Daarnaast bieden we ook nog sauna’s, kiosken, campings, hottubs en zonnezeilen aan.”

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan Timo of één van zijn collega’s of bezoek onze vestiging in Aalter.