Ons aanbod in Bouw

Bouwmateriaal voor jou en mij


“ ♪ Bouw, zo hemelsbouw ♪
Als ik over bouwmaterialen mag spreken, begin ik altijd spontaan te zingen. Dat komt doordat onze producten van topkwaliteit zijn, laat me toe ze even aan je voor te stellen.

Voor wie zelf graag zijn muur metselt, hebben we metselmortel in de aanbieding. Hierbinnen kan je kiezen voor kalkmortel of portlandcement.

Om je muur daarna af te werken, bepleister je die. Wij hebben een ruim gamma aan pleisters, aangepast aan jouw noden op dat moment. Zo zijn er de saneerpleisters die vocht wegtrekken. Of de traskalk buitenpleister die weerbestendig is en toch blijft ademen. Moet je eerder oude muren renoveren? Neem dan de kalk binnenpleister. De pleister met de hoogste dampdoorlatendheid is dan weer de minerale pleister. Afwerkingspleister? Gips! Of als je kalei verkiest, ook dat zit in ons aanbod. Net als wapeningsnetten.

Zoek je materiaal om je isolatie te bedekken? Neem dan hout-, gips- of cementvezelplaten. Ander constructief plaatmateriaal zijn spaanderplaten, OSB, Multiplex en MDF.

Is het je interieur dat je wat meer kleur wilt geven, dan heb ik decorplaten van HPL en Unilin Evola voor je klaarstaan. Door de vele verschillende tinten betwijfel ik niet dat je hier je goesting in terug zal vinden.

Het stopt echter daar niet, met onze douchebakken uit massieve blauwsteen, lavabo’s uit basalt en verscheidene muurstrips wordt je interieur gesofisticeerder.

Voor je vloer of muur te bedekken, hebben we massief of semi-massief parket of laminaat in ons magazijn staan. Welke van de drie het best voor jou is, hangt ervan af of je de charme van hout kiest, of een budgetvriendelijke optie je voorkeur wegdraagt.

Ten slotte kan je je muren nog een eindlaag geven met onze afwerkpleisters. Dit is vooral visueel, maar draagt ook bij tot een gezond binnenhuisklimaat. Je kan kiezen voor een lemen afwerkpleister, een specifiek voor hennepblokken of voor fijne afwerk traskalkpleister.”

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan Jeroen of één van zijn collega’s of bezoek onze vestiging in Aalter.