Hardhout

€ 267,90 / stuk

Hardhouten tuinpoort - enkel/dubbel

Hardhouten tuinpoorten Beschikbaar in volgende breedtes: - enkele poort: 95 cm breed - dubbel poort: 300 cm breed Houtsoort: Bankirai Inclusief Beslag

Meer informatie »
€ 65,85 / stuk

Hardhout tuinpoort - laag

Tuinpoortje in tropisch hardhout 15 mm dik Afmeting: 80 hoog x 100 breed Optie: bijhorend hekwerk: 80 hoog x 180 breed

Meer informatie »

Hardhout tuinpoort


Soms is het moeilijk om te kiezen tussen twee uitersten. Zoet of zuur? Toyota of Ferrari? Landelijk of modern? Het is een aardsmoeilijk dilemma! Laten we die moeilijke levensvragen toch ietsje makkelijker maken, door tuinpoortjes te plaatsen die zowel landelijk als vooruitstrevend zijn. Dat zijn deze modellen uit tropisch hardhout bijvoorbeeld! Een tijdloos design en de perfecte mix tussen moderniteit en traditie. Op die manier hoef je niet te kiezen en krijg je het meest passende en veelzijdige tuinpoortje voor jouw woning en tuin!

Welke voordelen heeft hardhout voor je tuinpoortje?


Een tuinpoortje uit tropisch hardhout staat garant voor een uitermate duurzame en stevige entree tot je tuin. Deze poortjes hebben een duurzaamheidsklasse 1, waardoor je zult zien dat ze zelfs zonder behandeling meer dan 25 jaar kunnen meegaan. En om er zelfs nog langer van te kunnen genieten, en langer die charmante houtkleur te behouden, kan je het hout periodiek behandelen.

Bovendien is tropisch hardhout echt HARD-hout. Ze zijn erg stevig, waardoor je hond bijvoorbeeld niet door de poort kan breken. Het geheel is zelfs zo robuust dat het hout niet zal kromtrekken of buigen na verloop van tijd.

Welke uitstraling hebben deze hardhouten tuinpoortjes?


Dankzij de gladde textuur zonder knopen hebben deze tuinpoortjes een egaal uiterlijk. Je ziet aan het oppervlak wel een hele fijne houtnerf, maar niets te opvallends zoals bij de Europese houtsoorten wel het geval kan zijn.

Met deze tuinpoortjes geef je wel nog een landelijke en romantische flair, zonder in te moten boeten aan de moderne uitstraling van het hardhout. Ze zijn met andere woorden de perfecte combinatie tussen een moderne look met een snufje landelijkheid.