Je kan bij Toebehoren kiezen uit de volgende categorieën

Toebehoren


Om jouw tuinafsluiting professioneel te plaatsen, heb je verschillende toebehoren en extraatjes nodig. Het zijn vaak die details die mensen vergeten, maar nochtans een grote invloed kunnen hebben op de duurzaamheid en de algemene uitstraling van je tuinafsluiting. Het is dus ook echt belangrijk om even stil te staan bij deze niet te vergeten accessoires voor jouw project!

Uit welke toebehoren kan ik kiezen voor mijn tuinafsluiting?


Bij de toebehoren voor jouw tuinafsluiting kan je kiezen tussen verschillende producten en opties.

Eerst kan je kiezen voor de betonplaten. Die geven de onderkant van je tuinafsluiting meer stevigheid en zorgen dus voor een verhoogde duurzaamheid van jouw tuinafsluiting. Ze hebben bovendien heel wat voordelen om je tuin te beschermen tegen ongedierte onder de grond.

Daarnaast kan je in deze categorie ook de paalhouders terugvinden. Wil je bijvoorbeeld palen bevestigen tegen een betonnen ondergrond? Of een extra anker nodig om de palen stevig te bevestigen? Kortom, alles om de palen van jouw tuinafsluiting stevig te verankeren aan de grond.

Ten slotte vind je hier ook alles om jouw tuinafsluiting mooi af te werken. Metalen doppen om de bovenkant van de palen mooi af te werken? Of metalen profielen voor boven- of onderaan jouw tuinscherm? Alles om jouw project om te toveren tot een professioneel resultaat! Dit allemaal hebben we gegroepeerd onder ‘bevestiging’.

Zijn deze toebehoren echt zo belangrijk?


Ja hoor! Deze kleine toebehoren lijken misschien onbelangrijk, maar dat is allesbehalve het geval! Ze verhogen de duurzaamheid van je tuinscherm en zorgen dat je jouw project professioneel kunt plaatsen in de tuin. Wij raden zeker aan om de palen extra te verankeren met bijvoorbeeld snelbeton. Of wat dacht je van een paalhoudervoet om de palen stevig vast te zetten op een betonnen terras? Al deze accessoires zijn onmisbaar voor jouw project!