Ons aanbod in Tuininrichting

Tuininrichting voor jong en oud


“Om je tuin verder in te richten, bieden wij afboordingen, speeltuigen, tuinmeubels en nog een reeks diverse producten aan.

Welke je afboording je best neemt, hangt ervan af voor wat die moet dienen. Neem rolborders of cortenstaal om te vermijden dat steentjes in je gras terecht komen. Wil je niet dat je gras groeit waar je het niet wilt, kies dan voor een gras afboording. Ook bij dwarsliggers is het de bedoeling om wildgroeiend gras tegen te houden. Heeft je afboording enkel visueel nut? Kies een gevlochten afboording. Ten slotte kan je ook nog oeverversteviging aanschaffen om de oevers van je vijver of beek te verstevigen.

In de variasectie vind je brievenbussen, bloembakken, tuinkasten, werkbanken, containerbergingen, houtbergingen, tuinverwarmingen, parasols, dierenverblijven, moestuinbakken en barbecues.

Om je kinderen de tuin van hun dromen te geven, zul je een kijkje moeten nemen bij de speeltuigen. Wij bieden speeltorens, aanbouwmodules, speeltoestellen, glijbanen, zandbakken, schommels, speelhuisjes, rubbertegels en toebehoren aan.

Ook om je tuin te bemeubelen voorzien wij heel wat keuze. Denk maar aan onze loungesets, barsets, dinnersets, kussenboxen, loveseats, stoelen, picknicktafels en tuinbanken. Kortom, alles wat je nodig hebt om een zondagnamiddag in alle rust en kalmte door te brengen tijdens de zomermaanden!”

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan Lander of één van zijn collega’s of bezoek onze vestiging in Aalter.