BBQ Plancha Met Open Sokkel - Cortenstaal - 102 cm Hoog x 100 cm Diameter
BBQ Plancha Met Open Sokkel - Cortenstaal - 102 cm Hoog x 100 cm Diameter BBQ Plancha Met Open Sokkel - Cortenstaal - 102 cm Hoog x 100 cm Diameter BBQ Plancha Met Open Sokkel - Cortenstaal - 102 cm Hoog x 100 cm Diameter BBQ Plancha Met Open Sokkel - Cortenstaal - 102 cm Hoog x 100 cm Diameter BBQ Plancha Met Open Sokkel - Cortenstaal - 102 cm Hoog x 100 cm Diameter

BBQ Plancha Cortenstaal - Open - dia 100 cm

€ 1695,00 / stuk
Product Code:

Deze Plancha is de perfecte manier om van zomeravonden met vrienden en familie te genieten. Door de ronde bakplaat kan je met meerder mensen grillen terwijl je een gezellig gesprek hebt en van een drankje geniet, en de constructie van cortenstaal maakt hem ook nog eens een opvallende aanwinst voor je tuin. Warmte en gezelligheid staan hier centraal.

Deze veelzijdige Plancha is de eyecatcher van jouw tuin. Deze plancha bestaat uit drie delen, een open sokkel om hout in te stapelen met daarop een vuurschaal, afgewerkt met een bakplaat (10 mm dik) bovenaan. Hij is gemaakt uit cortenstaal, dit staal is gekend om zijn roest oranjebruine kleur. Het staal is enorm sterk en kan niet doorroesten, dit maakt het een ideaal product voor buiten.

Deze vuurschaal op sokkel (102 cm hoog) is niet alleen prachtig, hij is ook nog eens veelzijdig.
Je kan hem gebruiken als warmtebron of om heerlijke gerechten op klaar te maken. De bakplaat heeft een diameter van 100 centimeter zodat er veel plaats is om te kokkerellen, maar toch niet te veel plaats inneemt in je tuin. Na de lekkere BBQ leg je opnieuw hout bij in de vuurschaal, zodat je nog even kan genieten van de warmte en de sfeer met familie of vrienden.

Na het eten nog even samen gezellig met een drankje rond het vuur, beter kan het leven toch niet worden. Laat jouw creativiteit de vrije loop gaan met deze Plancha met open sokkel.