Geschaafde planken geimpregneerd grenen 20x145mm - 360 cm lengte
Geschaafde planken geimpregneerd grenen 20x145mm - 360 cm lengte

Geïmpregneerd grenen plank 2 x 14,5 cm - geschaafd

€ 7,95 / stuk € 10,40
Product Code:

Kenmerken
Deze planken in geïmpregneerd naaldhout zijn ideaal voor alle soorten constructies. Van kaders voor bijgebouwen en tuinhuizen, tot dierenverblijven zoals honden- en kippenhokken, tot gevelbekleding en tuinafsluitingen.

Dit hout onderging een duurzaamheidsbehandeling door middel van impregnatie. Zo is het erg duurzaam geworden. Deze planken hebben een geschaafde afwerking. Ze zijn dus glad en volledig splintervrij, voor veilige constructies, die er bovendien erg clean en netjes uitzien.

Afmetingen
De planken zijn 2 cm dik met een breedte van 14,5 cm.
De planken zijn steeds 360 cm lang, maar kan je makkelijk op maat verzagen, omdat dit hout zich erg makkelijk laat bewerken.

Plaatsing en tips
Je kan deze planken voor allerlei doeleinden gebruiken. Ze horen vooral thuis in constructies van bijvoorbeeld bijgebouwen of dierenverblijven, speeltuigen, zandbakken, enzovoort, maar ook aan je gevel staan ze mooi. We raden in ieder geval altijd het gebruik van inox bevestigingsmateriaal aan. Het is eveneens aanbevolen om grondcontact te vermijden bij dit hout. Plaats je constructies dus op een stenen of betonnen muurtje, vloertje, of op palen. Zo zal je jarenlang kunnen genieten van dit geïmpregneerd hout.