Geschaafde planken geimpregneerd grenen 26 x 145mm - 360 cm lengte
Geschaafde planken geimpregneerd grenen 26 x 145mm - 360 cm lengte

Geïmpregneerd grenen plank 2,6 x 14,5 cm - geschaafd

€ 9,85 / stuk € 12,79
Product Code:

Kenmerken
De geïmpregneerde planken in naaldhout zijn ideaal voor alle soorten constructies. Van kaders voor bijgebouwen en tuinhuizen, tot dierenverblijven zoals honden- en kippenhokken, tot gevelbekleding en tuinafsluitingen.
Dit hout onderging een duurzaamheidsbehandeling door middel van impregnatie, waardoor het erg duurzaam is geworden. Ze zijn glad en volledig splintervrij, voor veilige constructies, die er bovendien erg clean en netjes uitzien. Deze planken hebben een geschaafde afwerking.

Afmetingen
De planken zijn 2,6 cm dik en hebben een breedte van 14,5 cm. De planken zijn steeds 360 cm lang, maar kan je makkelijk op maat verzagen, omdat dit hout zich erg makkelijk laat bewerken.


Plaatsing en tips
Deze planken horen vooral thuis in constructies van bijvoorbeeld bijgebouwen of dierenverblijven, speeltuigen, zandbakken, enzovoort, maar ook aan je gevel staan ze mooi.
We raden in ieder geval altijd het gebruik van inox bevestigingsmateriaal aan.
Het is eveneens aanbevolen om grondcontact te vermijden bij dit hout. Plaats je constructies dus op een stenen of betonnen muurtje, vloertje, of op palen. Zo zal je jarenlang kunnen genieten van dit geïmpregneerd hout.