Geschaafde planken geimpregneerd grenen 20 x 95mm - 360 cm lengte (tot einde beschikbaarheid)
Geschaafde planken geimpregneerd grenen 20 x 95mm - 360 cm lengte (tot einde beschikbaarheid)

Geïmpregneerd grenen plank 2 x 9,5 cm - geschaafd

€ 5,95 / stuk € 7,80
Product Code:

Kenmerken
Deze planken hebben een geschaafde afwerking. Ze zijn glad en volledig splintervrij, voor veilige constructies, die er bovendien erg clean en netjes uitzien. Dit hout onderging een duurzaamheidsbehandeling door middel van impregnatie, waardoor het erg duurzaam is geworden.
De geïmpregneerde planken in naaldhout zijn ideaal voor alle soorten constructies. Van kaders voor bijgebouwen en tuinhuizen, tot dierenverblijven zoals honden- en kippenhokken, tot gevelbekleding en tuinafsluitingen.

Afmetingen
De planken zijn 2 cm dik met een breedte van 9,5 cm.
De planken zijn steeds 360 cm lang, maar kan je makkelijk op maat verzagen, omdat dit hout zich erg makkelijk laat bewerken.

Plaatsing en tips
Deze planken horen vooral thuis in constructies van bijvoorbeeld bijgebouwen of dierenverblijven, speeltuigen, zandbakken, enzovoort, maar ook aan je gevel staan ze mooi.
We raden in ieder geval altijd het gebruik van inox bevestigingsmateriaal aan.
Het is aanbevolen om grondcontact te vermijden bij dit hout, om zo jarenlang te kunnen genieten van dit geïmpregneerd hout. Je constructies kan je dus op een stenen of betonnen muurtje, vloertje, of op palen plaatsen.